Ajankohtaista

Ajankohtaista

                  

 luontobingometsaeretkelle

 

Näpsä on siirtynyt etäopetukseen

Valtioneuvosto on 16.3. linjannut suositukset taiteen perusopetuksen järjestäjille koronavirustartuntojen leviämisen hidastamiseksi. Taito Pirkanmaan Käsityö- ja muotoilukoulu Näpsässä käsityön taiteen perusopetuksen lähiopetus on keskeytetty 18.3.-13.4.2020 väliseksi ajaksi ja Näpsä on siirtynyt etäopetukseen.

Koska lapset ja nuoret ovat nyt enemmän kotona kuin tavallisesti, tulee myös harrastuksen seurata mukana kotiin. Lähiopetuksen sijaan Näpsän opetus järjestetään tässä poikkeustilanteessa etäopetuksena. Huoltajia ja oppilaita tiedotetaan kunkin ryhmän etäopiskelutehtävistä ja toimintaohjeista Wilman kautta. Seuraathan siis aktiivisesti Wilmaa! Jos sinulla ei ole vielä Wilma-tunnuksia, olethan yhteydessä Näpsän asiakaspalveluun: napsa@taitopirkanmaa.fi 

Seuraamme viranomaisten ohjeistusta ja tiedotamme lähiopetuksen jatkumisesta Wilman kautta.

Otathan seurantaan myös Näpsän somekanavat Facebook ja Instagram. Näissä kanavissa jaamme ideoita ja kaikkea kivaa käsitöistä!

Luoville ratkaisuille on nyt tilausta ja sitähän näpsäläisiltä löytyy!

 

Kevään näyttelyt ja tapahtumat on peruttu

 

TAITOJA TULEVAISUUTEEN – Taito käsityö- ja muotoilukoulut 30 vuotta, muotoilukilpailu 7-18-vuotiaille lapsille ja nuorille.

Kilpailuaika 24.1.–30.6.2020. Kilpailuohjeet https://valontuoja.com/ 

 

Tule oppilaaksi Näpsään!  Ryhmiä on yli 4-vuotiaille lapsille, nuorille ja aikuisille. Lukuvuoden 2019-2020 teema on valo. 2020 juhlitaan myös 30-vuotis synttäreitä.

 

Lisätietoja seuraavista linkeistä:

Oppilaaksi lmoittautuminen ja ryhmät

Lukuvuosiopas

Maksut

Näpsän opetussuunnitelma 2018

Facebook

 

 

 

 


Klarna Checkout
kauppiaan tiedot